logo

Vandaag zijn wij begonnen aan onze laatste week in 't Torentje. Via deze weg willen wij jullie enorm bedanken voor de zeer prettige samenwerking de afgelopen 5 jaar. Jullie zijn snel, goed en zeer betrouwbaar geweest voor ons en een fijne partij om mee samengewerkt te hebben. Nogmaals enorm bedankt en alle goeds en succes voor de toekomst.

Groetjes, Harry en Patricia Daniëls.

Bierinstallatie reinigen Dynamo

Dynamo werkt sinds een jaar met ETS samen voor het reinigen en onderhouden van de tapinstallaties. Rens Jansen is "onze" man namens ETS en kent inmiddels de weg in Dynamo. Direct samen met onze beheer collega's aan de slag, altijd goed werk leveren en meedenken daar waar nodig is. Met ETS kan je duidelijke afspraken maken en ze plannen zelf wanneer ze langs komen. Ideaal om er niet steeds aan te hoeven denken en toch de kwaliteit te behouden. Tot op heden een zeker prettige samenwerking die we zeker voort zetten samen in de toekomst.

Samen gaan we voor kwaliteit en vooral lekker bier!

Maarten van Ham

Hoofd Horeca en Verhuur
Sinds vele jaren is de Eindhovense Tap Service de vertrouwde en gewaardeerde partner van Poppodium de Effenaar als het gaat om het bier en de hygiëne. Met de kennis en vakbekwaamheid van ETS en samenwerking met Inbev, is er een verantwoorde reinigingsmethode ontwikkeld voor het uitgebreide bierleidingsysteem in het nieuwe gebouw. Werner is bij ons altijd 'de maandelijkse vaste man', altijd vriendelijk, correct en positief ingesteld. Een vakman die zijn werk en taken serieus neemt maar toch ook altijd nog even tijd weet te maken voor een grappig verhaal of anekdote. Wij hopen dat de prettige en succesvolle samenwerking ook in de toekomst gegarandeerd blijft,

Proost!

Warner Koops
Hoofd facilitair bedrijf / horeca & security

Effenaar Poppodium
Eindhoven

"Sinds een half jaar zijn wij overgestapt naar ETS. Ons complexe leidingensysteem zorgde in het verleden regelmatig voor onzuiverheden wegens onjuist of inconsequent reinigen. ETS heeft in samenwerking met INBEV een gedegen reinigingsplan geschreven waardoor wij tot op heden klachtenvrij zijn. Jan Berens is onze 'man', hij komt bijtijds, houdt rekening met de eventuele aanwezigheid van gasten in ons gebouw en is altijd beleefd. Dit alles naast, uiteraard, zijn vakbekwaamheid. Mooi is ook te zien dat hij bij ons komt met stage-lopers en op geheel zijn eigen wijze deze jonge jongens het vak op een waardige manier weet bij te brengen. Het is niet alleen werken met techniek, maar ook met de mensen er om heen. Een succesvolle samenwerking: wat ons betreft gaan wij een fijne en gezonde toekomst tegemoet met ETS Tapservice en Jan Berens!"

Frits Kok
Assistent locatiemanager Hutten

ETS is al jaren lang een vertouwde partner van Bonheur Horeca Groep. Ze verzorgen met veel aandacht de tapreining op al onze locaties. ETS onderscheid zich door de flexibiliteit en de capaciteit om mee te denken met de klant. Dennis komt al enige tijd als vast gezicht op de verschillende locaties. Het is prettig iemand in je bedrijf te hebben die de weg weet en zijn verantwoordelijkheden kent.

We gaan er vanuit de prettige samenwerking, ook in de toekomst voort te kunnen zetten.

Tim Wijdemans
Bonheur Horeca Groep

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.