logo

Ons bedrijf
ETS Tapservice is al meer dan 40 jaar onlosmakelijk met de horeca verbonden. We onderscheiden ons door een hoog niveau kwaliteit, service en persoonlijke benadering. Door onze professionele aanpak op regionaal niveau staan we dicht bij onze klanten en is ETS dé regionale partner in het reinigen van bier/wijninstallaties en bier-tanksystemen. Dit in combinatie met een sterk partnerschap met onder andere InBev en Bavaria, maakt ETS een kundige, flexibele en betrouwbare partij.

Geschiedenis 
ETS Tapservice is in 1983 ontstaan als Eindhovense Tap Service, nadat de oprichter jaren ervaring heeft opgedaan bij het Centraal Brouwerij Kantoor (bierwacht). Inmiddels hebben we als familiebedrijf ruim 40 jaar ervaring en een klantenbestand opgebouwd met ruim 900 horecagelegenheden. Doordat we ons al jaren niet meer alleen op Eindhoven richten, maar een straal van 100 km daaromheen, staan we inmiddels bekend als ETS Tapservice. 

Ons team van monteurs/tapreinigers zorgt ervoor dat de continuïteit van de kwaliteit van de bier/wijninstallaties en bier-tanksystemen wordt gegarandeerd. Dit alles op basis van klanttevredenheid en zonder contract.

 

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.